Servicii

Echipa SiteuriPRO oferă servicii complete de promovare și dezvoltare online

Graphic Design

Graphic Design

Oferim servicii de graphic design, dar și consultanță pentru clienții ce dezvolta un brand de la 0, dar și pentru cei care își doresc să reâmprospăteze imaginea afecrii lor. Câteva exemple de materiale din categoria #graphicdesign sunt:

Logo(sigla), Cărți de vizită, Poza profil + cover Facebook, Postere/Bannere Facebook și Instagram, Grafica Banner Textil Personalizat, Grafica fațadă spațiu comerical.

Web Design

Web Design

Dacă doriți să duceți afacerea dumneavoastră la alt nivel, prezența în mediul online este cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Echipa noastră are cunoștințele și abilitățile pentru a realiza un site de prezentare sau un magazin online bine optimizat și structurat, oferind cliențiilor dumneavoastră o experiență plăcută în timpul vizitării site-ului dumneavoastră. Indiferent că vindeți sau nu produse sau servicii dintr-o locație fizică, crearea unui magazin online vă poate ajuta să atrageți mai mulți clienți către afacerea dumneavoastră, dar și să vă fidelizați clienții existenți prin campanii de email/sms marketing precum și alte strategii.

Website Prezentare, Magazin Online, Langing Page

Mentenanță

Mentenanță

Pentru o bună funcționare a website-ului și menținerea acestuia cât mai sus în topurile de performanță, echipa SireuriPRO vă recomandă achiziționarea unului dintre pachetele noastre de mentenanță.

Suport NON-STOP

De ce este importantă mentenanța?

Știm cât de importante sunt datele dumneavoastră, așa că vă punem la dispoziție un sistem profesionist de back-up care stochează o copie de rezervă a datelor dumneavoastră in mediul online, dar și o copie fizică a acestora.

În mediul online este cunoscut faptul că datele firmelor, dar și datele clienților acestora sunt o țintă permanentă pentru numeroși hakeri. Echipa SiteuriPRO vine în ajutorul dumneavoastră și poate preveni succesul atacurilor cibernetice îndreptate către dumneavoastră.

Softurile folosite la creare unui website primesc constant update-uri care ajută platformele să își pastreze securitatea și funcționalitatea intacte, totuși aceste update-uri este recomandat sa fie aplicate de o persoană calificată și este important ca înaintea fiecărui update să fie făcute copii de siguranță pentru a nu compromite buna funcționare a platformei.

© 2023 SiteuriPRO. Toate Drepturile Rezervate.