Despre

Cum lucrăm?

Urmăm întotdeauna pași specifici atunci când lucrăm la un proiect de design. În felul acesta putem ține totul organizat și reușim sa ajungem la rezultatele dorite de clienții noștrii, de multe ori reușind chiar să depășim așteptările.

Ce folosim?

Software

Acestea sunt câteva din instrumentele folosite de echipa noastră la realizarea proiectelor SiteuriPRO.ro

Întrebări pe care le primim des

FAQ

De multe ori ni se pun aceleași întrebări. Am pus cele mai comune în această secțiune.

Da! Cred că acesta este unul dintre punctele care ne face să ieșim în evidență față de alte firme care vând site-uri web. Deoarece folosim cel mai recent software, este foarte ușor să editați textul, imaginile și alt conținut de pe pagini. Aproape că puteți schimba totul dacă doriți. 
De asemenea putem bloca accesul dumneavoastră la anumite funcții care ar putea afecta buna funcționare a site-ului (doar la solicitarea dumneavoastră)

Dumneavoastră. Echipa noastră nu deține nimic din site după momentul finalizării unei comenzi. Dacă doriți, vă putem acorda drepturi complete de administrator, astfel încât să puteți șterge contul nostru din lista de administratori. Plătiți pentru site, deci este proprietatea dumneavoastră.

Singurul lucru pe care îl dorim este să postăm site-ul în portofoliul nostru. 

Prețurile pot varia foarte mult și sunt influențate de un număr foarte mare de factori. Pentru a obține un preț, ne puteți contacta la telefon

Aproximativ 2-3 săptămâni. Acest lucru depinde în principal de numărul de pagini de pe site, complexitatea design-ului și numărul de funcții implementate pe site.

© 2023 SiteuriPRO. Toate Drepturile Rezervate.